Zoekresultaten socialer met +1 button

Google lanceert de +1 knop. Deze knop is vergelijkbaar met de “vind ik leuk” knop van Facebook. Het doel van deze knop is om de zoekresultaten socialer te maken.

Jouw bezoekers krijgen hiermee invloed op hoe goed jouw website vindbaar is op het internet. Zo kunnen mensen binnen de zoekresultaten van Google een pagina +1 geven en kun je ook zien of jouw vrienden de website aanraden of niet.

Beter gevonden worden

Om met jouw website beter gevonden te worden is het dus belangrijk deze knoppen op jouw website te laten plaatsen. Zo maak je het jouw bezoekers makkelijker je website te steunen en uiteindelijk dus beter gevonden te worden. Wil je graag dat wij de +1 knop of andere social media knoppen (Facebook, Hyves of Twitter) op jouw website inbouwen neem dan contact met ons op.

Zoekmachine optimalisatie

Eerder vertelde wij ook al over een andere zeer belangrijke veranderingen in techniek die Google heeft doorgevoerd. Het blijft dus belangrijk om jouw website mee te laten gaan met deze technieken. Onze mensen zijn hierin gespecialiseerd. Wil je advies en jouw website mee laten gaan met de nieuwste technieken kunnen wij jou daarbij helpen.

Met ons CMS bent u sowieso van deze voordelen voorzien.

Video

In onderstaande video legt Google zelf nog even uit welke kracht hun zien in de +1 knop.