Sunny Training verbeterd

Na ons advies is de website van www.sunnytraining.nl qua gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine optimalisatie flink onder handen genomen. Zo hebben wij nu voor deze website o.a. duidelijke koppen en een contact formulier gemaakt.

Het nut van kopjes

De kopjes boven de items zijn belangrijk zodat jouw bezoekers direct en duidelijk kunnen zien waarover het artikel gaat. Het is dus ook heel belangrijk om met deze kopjes de aandacht van jouw bezoekers / lezers te trekken. Aan deze kopjes geven wij ook een code mee zodat de zoekmachines ze ook kunnen herkennen en dus hoger waarderen dan de gewone tekst eronder.

Waarom een Contact formulier

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat website bezoekers sneller contact met je opnemen wanneer dit kan middels een contact formulier. Stel hierin niet te veel vragen en eisen aan je bezoekers voor het invullen van dit formulier want dan hebben de bezoekers geen zin meer om dat allemaal in te vullen. Of ze hebben het gevoel dat hun privacy geschonden wordt.

Nieuws bijhouden

Houdt net als Sunny Training een actuele pagina of een nieuwspagina bij waar je regelmatig een artikel voor schrijft. Jouw bezoekers zien op deze manier dat het bedrijf actief is en dit geldt ook voor de zoekmachines. Zoekmachines beoordelen websites met verse inhoud hoger dan websites met verouderde inhoud.

Een betere website

Wil je ook een betere website, zowel qua gebruiksvriendelijkheid als zoekmachine optimalisatie? Wij kunnen je daarbij helpen. Neem contact met ons op voor tips en mogelijkheden.