Facebook Comments op je Website

Facebook blijft net als het hele internet door ontwikkelen. Zo lanceerde zij onlangs nog de time-line voor de privé Facebook pagina’s en kort daarna deze zelfde time-line voor de Facebook bedrijfspagina’s.

Facebook wil op je Website

Facebook doet er van alles aan om op jouw website te komen. En dit is niet alleen een slecht iets. Met de bekende “Vind ik Leuk” knop bijvoorbeeld kun je makkelijk meerdere mensen bereiken. Doordat jouw bezoekers op deze knop drukken plaatsen zei een berichtje over jouw website op hun eigen Facebook pagina. Die al hun vrienden vervolgens ook weer te zien krijgen.

Facebook Comments

Zodoende kun je nu onder hetzelfde principe als de “Vind ik Leuk” knop de Facebook Comments Box op je website plaatsen. Op deze manier kun je snel en makkelijk interactie creëren op je website. Tevens komen de berichten die mensen via deze Facebook Comments plaatsen ook weer op hun Facebook profiel te staan. Hierdoor kunnen hun vrienden ook geïnteresseerd raken en een kijkje gaan nemen op je website of mee discussiëren.

Facebook Vertrouwen

Doordat de meeste mensen continue zijn ingelogd op hun Facebook pagina zien zei direct hun foto naast de comments box verschijnen (zie onderstaande foto). Dit trekt hun aandacht en maakt je website persoonlijker. Daarbij hoeven jouw bezoekers zo maar één enkel veld in te vullen. In tegenstelling tot de standaard comments formulieren. Hier word vaak gevraagd om een naam, email en misschien nog meer. De gemiddelde bezoeker is dus sneller geneigd te reageren met een Facebook Comment Box op je website.

Facebook Comments op jouw Website

Om een Facebook Comments Box voor jouw website aan te maken ga je naar deze link. De daar in te vullen velden spreken voor zich.

Heb je geen ervaring met het technische gedeelte van je website kun je door ons de Facebook Comments Box op je website laten plaatsen. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Facebook bedrijfspagina

In een eerder artikel heb ik uitgelegd hoe je een Facebook Bedrijfspagina kunt aanmaken en welke fout veel bedrijven maken met hun Facebook bedrijfspagina. Klik hier om dit waardevolle artikel te lezen.