Trouwee.com viert 9e verjaardag!

Het is feest! Alweer precies 9 jaar geleden heeft Wouter Trouwee het bedrijf Trouwee.com geregistreerd bij de KVK. In deze 9 jaar tijd is er enorm veel veranderd binnen het bedrijf maar ook binnen de internet wereld, de techniek en de wensen van klanten. Gelukkig kan ik vol trots zeggen dat we nog steeds bovenop de laatste ontwikkelingen zitten, werken met de laatste technieken en dankzij de juiste opleidingen goed op de hoogte zijn van wat belangrijk is op het internet.

Verhuist

Sinds april dit jaar zijn we verhuisd en hebben we een mooi kantoor weten te bemachtigen in Zoeterwoude. Al een aantal maanden lang maken we zeer tevreden gebruik van het kantoor. Onze werk spirit is hier alleen maar met een enorme dosis toegenomen!

Trouwee.com start Fijnuit.nl

Ongeveer 5 jaar geleden is Trouwee.com de website fijnuit.nl gestart. Dit is een uitjes website waar mensen veel informatie, leuke suggesties en kortingen kunnen krijgen voor hun dagje uit. Een jaar geleden is er meer focus op dit project gelegd om zodoende ook aan onze website en hosting klanten een mooi visite kaartje te kunnen laten zien. Niet alleen wordt fijnuit.nl enorm goed gevonden in de zoekmachines, ook is het ondanks de vele bezoekers een snelle en stabiele website dankzij ons hosting product. Op dit project krijgen we dagelijks leuke reacties van klanten, bezoekers en uitjes.

Tim Coronel aan de telefoon

Een aantal maanden geleden werd ik verast door een telefoon gesprek met Tim Coronel. Hij wou graag samen met fijnuit.nl een leuke actie doen. Een leuke actie is dit zeker geworden, mede dankzij een ingesproken video door Tim Coronel zelf. Veel leuke tweets, reacties en Facebook likes volgden.

Walibi en andere uitjes

Ook hebben we voor andere uitjes al leuke acties mogen doen, waaronder voor Walibi. Al meerdere malen hebben wij kaartjes weg mogen geven en ook hier kregen we enorm veel leuke reacties op!

Websites en hosting

Dit alles betekent natuurlijk niet dat de ontwikkeling van de websites en hosting stil liggen. Sterker nog, dankzij al deze ervaringen is ons product alleen maar beter geworden! Graag help ik u nog steeds aan een mooie website met uitstekende kwaliteit hosting.

Bedankt!

Graag wil ik al onze klanten die in deze 9 jaar tijd het vertrouwen in onze producten hebben gehad, en ook nog steeds hebben, enorm bedanken!