Nagelsalon La Reve Chique straalt met nieuwe Website

La Reve Chique heeft onlangs een nagelsalon geopend in Honselersdijk het Westland. De nagelsalon onderscheidt zich door de stijlvolle en moderne uitstraling. Dit zie je ook terug in hun producten. Zo kunnen zij met moderne technieken u helpen aan prachtige Gel Polish en Acrylnagels. Ook voor het professioneel verwijderen van de kunstnagels bent u bij La Reve Chique aan het juiste adres.

Moderne, stijlvolle website en logo

Het is belangrijk dat een website aansluit bij het bedrijf en dat zij één en dezelfde boodschap uitstralen. Hierom heeft La Reve Chique gekozen voor een prachtige maatwerk CMS website van Trouwee.com. Ons zeer ervaren ontwerper is aan het werk gegaan met de wensen van de klant en wist direct de juiste snaar te raken. Met een prachtige website als resultaat.

Ook het logo, simpel maar toch erg stijlvol, hebben wij voor onze klant ontworpen. Het logo wordt zo gemaakt dat deze direct opgeleverd kan worden aan bijvoorbeeld drukkers en reclamebureau’s. Bijvoorbeeld voor het maken van uw visitekaartjes en uw advertenties.

Snel en zelf de website onderhouden

Voor de bezoekers en voor de zoekmachines is het belangrijk je website regelmatig te onderhouden. Het makkelijkste is wanneer je inspiratie of ideeën hebt je dit direct snel en gebruiksvriendelijk kan uitvoeren. La Reve Chique is graag actueel en reageert op de laatste nieuwstjes zoals bijvoorbeeld Valentijnsdag. Met behulp van het Trouwee CMS kunnen zij zelf ieder uur van de dag en overal ter wereld snel en erg eenvoudig hun website onderhouden.