Een zeer succesvol 2012

Wij wensen jou een zeer succesvol 2012. En willen je daar graag bij (blijven) helpen!

2012 goed beginnen

Wij vinden het leuk om 2012 goed te kunnen beginnen en daarom verhogen wij, zoals eerder aangekondigd, gratis al onze hosting pakketten.

Planning 2012

We gaan door met het helpen van onze klanten. Gratis geven wij diverse tips over hoe je jouw website kunt optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksvriendelijker maken van je website of het beter gevonden worden in de zoekmachines.

Uiteraard houden wij alle laatste ontwikkelingen scherp in de gaten zodat wij altijd kunnen helpen met een scherp en actueel advies. Niets gaat zo snel als het internet.

CMS 2012

Onze zelf ontwikkelde CMS producten zijn een waar succes. Je krijgt voor een zeer schappelijke prijs een systeem waar je bij vele andere bedrijven wel tienduizend euro voor neer moet leggen.

Wij zullen dus blijven door ontwikkelen aan ons eigen CMS en deze nog beter en gebruiksvriendelijker maken dan het al is. Als dat überhaupt nog mogelijk is.

Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Denk voor jezelf ook goed na wat je wilt bereiken in 2012. En tevens welke rol je website hierbij moet gaan spelen. Ga niet alleen na hoe je zelf denkt maar vraag ook na bij collega’s of familie. Je zult zien dat ouderwetse praktijken als een telefoonboek passé zijn en dat iedereen massaal het internet op sprint. Ook zul je door om je heen te kijken zien hoe belangrijk Sociaal Media is geworden. Je ziet namelijk tegenwoordig bijna iedereen alleen maar met zijn mobiel in zijn handen.

Uiteraard help ik je graag verder met het nadenken en optimaliseren van je website! Laat het me weten als ik iets voor je kan betekenen.