Als Winkelier je Online Vindbaarheid Verbeteren

Winkeliers zonder webwinkels moeten zorgen dat ze meer doen aan hun online vindbaarheid. Anders missen ze de slag om de consumenten die op een nieuwe manier winkelen.

Dit verklaart innovatie-adviseur Jan-Willem Janssen van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) tegenover NUzakelijk.nl

Winkeliers moeten het ‘nieuwe winkelen’ zien als een kans.

Het nieuwe winkelen houdt in dat consumenten steeds meer eerst online op zoek gaan naar wat voor product of dienst ze willen hebben en pas daarna kiezen hoe en waar ze het gaan kopen. Voor kleine winkeliers met alleen een fysieke winkel en dus zonder webwinkel is dit een risico, omdat ze niet online zijn te vinden.

Vindbaarheid

Verder is vooral de vindbaarheid belangrijk op internet, volgens Janssen. Op dit moment zijn het vooral webwinkels die worden gevonden op internet, terwijl fysieke winkels anoniem blijven.

Wat kunnen winkeliers doen

Een website ontwikkelen of zelfs het laten ontwikkelen is een enorme onderneming. En daar houdt het niet bij op, er zijn ook nog belangrijke zaken al Zoekmachine Optimalisatie en Social Media. Om het winkeliers en andere makkelijk te maken hebben wij een compleet pakket ontwikkeld die in één keer afrekent met al deze zaken.

CMS Webwinkel

Om je producten online aan te bieden is onze CMS Webwinkel onmisbaar. Jouw bezoekers kunnen snel en makkelijk zoeken naar je producten en ze (indien gewenst) direct bestellen. Er wordt hier rekening gehouden met verzendkosten (incl. gewicht) en al.

CMS Website

Heb je geen behoefte aan het online aanbieden van je producten, bijvoorbeeld met verse producten zoals bij een slager, is onze CMS Website de beste keuze. Ook deze website rekent direct af met zaken als Zoekmachine Optimalisatie en Social Media.

De hele website is zeer gebruiksvriendelijk en geheel zelf te beheren en onderhouden. Zo kun je bijvoorbeeld direct een dagelijkse aanbieding op je website plaatsen!